Tortownice

Dostępne
2 szt.
Tortownica marki ZENKER została wykonana w taki sposób, by zapewnić równomierne ogrzewanie się naczynia. Powłoka blachy ILAG zapobiega przywieraniu ciasta do formy. Dodatkowo podstawę można wykorzystać do podawania ciasta.
- Odporność na temperaturę:
- Zakres temperatur:

Dostepne ponad 10
szt.
37,90 zł
Obręcz do torów i ciast marki ZENKER niemieckiej firmy Fackelmann została wykonana z elastycznego i wytrzymałego tworzywa oraz posiada wygodne klamry do spinania.
- Materiał:
- Zmywarka:

Dostępne
3 szt.
49,90 zł
Tortownica marki ZENKER niemieckiej firmy Fackelmann zapewnia równomierne ogrzewanie się naczynia. Blacha posiada podwójną powłokę teflonową, dzięki której ciasto nie przywiera do formy i w szybki oraz łatwy sposób można wyciągnąć z niej wypieki.
- Materiał:
- Odporność na temperaturę:
- Zmywarka:

Dostępne
6 szt.
49,99 zł
Tortownica marki ZENKER niemieckiej firmy Fackelmann zapewnia równomierne ogrzewanie się naczynia.Blacha posiada podwójną powłokę teflonową, dzięki której ciasto nie przywiera do formy i w szybki oraz łatwy sposób można wyciągnąć z niej wypieki.Dużą zalet
- Materiał:
- Odporność na temperaturę:

Dostępne
4 szt.
43,50 zł
Tortownica marki ZENKER niemieckiej firmy Fackelmann zapewnia równomierne ogrzewanie się naczynia.Blacha posiada podwójną powłokę teflonową, dzięki której ciasto nie przywiera do formy i w szybki oraz łatwy sposób można wyciągnąć z niej wypieki.Dużą zalet
- Materiał:
- Odporność na temperaturę:

Dostępne
5 szt.
39,00 zł
Tortownica marki ZENKER niemieckiej firmy Fackelmann zapewnia równomierne ogrzewanie się naczynia.
Blacha posiada podwójną powłokę teflonową, dzięki której ciasto nie przywiera do formy i w szybki oraz łatwy sposób można wyciągnąć z niej wypieki.
- Materiał:
- Odporność na temperaturę:

Dostępne
7 szt.
Tortownica marki ZENKER została wykonana w taki sposób, by zapewnić równomierne ogrzewanie się naczynia.
Powłoka teflonowa blachy oraz szklane dno sprawią, że ciasto nie będzie przywierać. Dodatkowo podstawę można wykorzystać do podawania ciasta.
- Odporność na temperaturę:
- Zakres temperatur: